Skrevet 17.07.2011 kl.19:59. Ligger i kategorien Blogg

4110 butikker!Digg butikk!!Kjøpt over 5 kilo godteri!!
Hahahah! Akkurat da var det en mann som stilte seg atme Julie og så på meg! Raring

Har du vært i Svinesund før? 

Skrevet 17.07.2011 kl.19:25. Ligger i kategorien Blogg

2


I går var jeg og Julie på Gilhusodden. Det er en strand med brygge og sånt. Det var først veldig kaldt, men ble ganske varmt etter hvert. Uheldigvis ble vi helt hummer. Siden det var vind smurte vi oss bare en gang på 5 timer.
Vi lå på flytebrygga og hadde det skøy, men så kom en polakk og begynte å ta bilder av oss.. Etter ei stund kom vænnen hannes bort te oss og sa at han va såå keen på oss, og at han hadde så løst på oss, osvosv! Han va selv beruset og sa at han måtte komme å roe polakken ned sånn at han ikke kom å gjorde oss noe! Fyfaaan,like før vi ble voldtatt. Aner ikke hvor mange bilder han har av oss i bikini..  Vi flyttet oss like etter og ringte politiet. De hentet dem etter en stund!


Der er han. Måtte være oss han tok bilde av, fordi det var bare stygge lagerbygninger og jord bak oss.. Mye finere den andre veien.lol


Synees?

Skrevet 15.07.2011 kl.15:18. Ligger i kategorien Blogg

2


Hallo kjære lesere!

Idag er ikke været her nede på østlandet  det beste vi kunne hatt, altså.. Det regner. Derfor har ikke Julie og jeg så utrolig store planer for dagen, men skal senere i uken få rææva vår på bussen og dra inn til Oslo sentrum for å shoppe og kose oss. Uff, har brukt alt for masse penger allerede, og jeg har en hel uke igjen!.. Har kjøpt en del ting, både fornuftige og.. ikke så fornuftige ting, haha. Kan vise dere i et senere innlegg.

Dagen i dag skal derfor inneholde mye chilling og ikke minst- pirates of the caribbean maraton! Elsker Johnny Depp, og det er tydelig at Julie også gjør det, hun har mange deilige plakater av han på rommet! Vi skal lage taco til middag, siden vi blir alene hjemme idag også skal vi hive på oss bakehattene og lage brownies.<3

suss,bloggges!

Skrevet 14.07.2011 kl.23:44. Ligger i kategorien Blogg

4


Hahah, nå tipper jeg at jeg fikk oppmerksomheten deres! Jeg vil bare vise dere litt bilder og vise hva jeg har gjort i Oslo disse dagene.


Kebabtallerken..


Gjenforening med an old love!


Mat og filmen, Due Date!


Nudler..


Puusekatt, Julie har 6 + 2!


JulieDrammensjentene!


Hva syns du?

Skrevet 14.07.2011 kl.22:48. Ligger i kategorien Blogg

3


Nå er jeg på besøk hos Julie, som bor rett utenfor Drammen. Jeg dro ned dit den 12. juli. Skal være helt til den 22. juli. Vi skal og har funnet på mye gøy. Vi har blandt annet vært på stor shopping, sola oss og spist flere kalorier enn det finnes mennesker på jordkloden!!

Skrevet 12.07.2011 kl.15:23. Ligger i kategorien Blogg

2
Vi hadde en veldig koselig helg på Andørja, som medajeutdelere og alt! Vi bada og kosa oss, kjørte med helikopter, traff mange nye folk, fikk hete slag i bunaden på den varmeste dagen i til nå i sommer, sett og hørt torden og lyn, digget til Erik&Kriss, vi har gjort litt av hvert!

Vet ikke hvorfor bildene ble i forskjellig størrelse, men jaja.
Hva syns du?

TDA

Skrevet 08.07.2011 kl.14:26. Ligger i kategorien Blogg

2


Nå er jeg snart på tur til Andørja. Jeg og Kristine skal være medaljeutdelere på Tour de Andørja.
Er snart ferdig pakket og klar! Dette skal bli en bra helg!Skal du på Tda?Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits