Skrevet 11.01.2012 kl.19:59. Ligger i kategorien Mat

0


Jeg, Sigrid, Amalie og Anette dro til Milano i går for å feire 17års dagen til Anette. Var kjempe koselig. Jeg spiste kebabtallerken, elsker det!

Hadde en veldig fin kveld!

Skrevet 24.04.2011 kl.00:43. Ligger i kategorien Mat

0


I dag har jeg, Ida, Sondre og Jonas spist middag hos Sondre. Jonas hadde tatt med seg kylling, ris og saus fra Spar. Sånn at vi fikk spise. Vi hadde jo ikke spist sia lunsj eller noe. Det var i hvertfall godt..not. Sondre og Ida hadde greid å marinert sausen og sauset kyllingen....hahah, altså det sku være omvent! Har ikke bilder av det..


Sondre, Ida og meg.. Det er gammelt da

Blogges!


Skrevet 24.04.2011 kl.00:37. Ligger i kategorien Mat

0


I dag har jeg sovet veldig lenge pågrunn av helga. Svært irriterende faktisk, for da går jo hele dagen til soving.. Men jeg har jo ikke bare sovet. Ida og Sondre kom til meg i stad. Vi skulle liksom se på Paradise Hotel, men de har jo også selvfølgelig påskeferie. Så vi endte med å lage sjokoladefondanter ilag. Det var utrulig godt! Og veldig enkelt å lage også! Anbefaler å smake det hvis du ikke har det.Blogges!Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits