Skrevet 13.02.2012 kl.23:33. Ligger i kategorien Skole

0

I dag har vi tatt klassebilde. Jeg og sandra kledde oss ut som gutter/hiphop fyrer, noe sånt. Alle i klasse var forskjellige og vi laget en plakat der det stod "fellestema e oppskrytt". Kan legge ut bilde når jeg får det.

Hvordan tema skal din klasse ha på klassebildet?

Skrevet 19.06.2011 kl.23:49. Ligger i kategorien Skole

0Skape mitt.. 332


Noen lærere spilte gitar og sang.
Bente og meg.


Sophie, Bente og meg.


Litt av klassen.


Regine.


Lasse.


Bente.


Anette.


Marcus.


Henrik.


Bahar.


Morten.


Håkon.


Fornøyd.


Guttene.


Noen jenter.


Meg.


Bahar.


Karl-Martin(lærer), Caroline(lærer), finner ikke bedre!


Begynte å skrike,haha..

Skrevet 16.06.2011 kl.21:02. Ligger i kategorien Skole

2


Dette har vært en veldig trist dag, men også veldig bra.
Jeg har nettopp vært på vitnemålsutdeling med hele tiende. Vi er jo ferdig på ungdomskolen nå.. Utrolig trist faktisk. Tenk, det er mange jeg kanskje ikke blir å snakke med igjen. Å jeg har virkelig en bra klasse. Er jo noen unntak, men alle kommer overens og er venner. Og det er jo også veldig mange brae folk! Blir til å savne dem så sykt..men kan ikke gjøre noe med det.. Begynte selvfølgelig å skrike..
Legger ut bilder etterpå en gang!

Meeeen, nå skal jeg i kanebogenfjæra med brae folk! Blogges!Har du sommer nå?

Skrevet 01.06.2011 kl.00:16. Ligger i kategorien Skole

1


Jeg fikk 5 i norsk på muntlig eksamen!! Ble så glad at jeg fikk tårer i øynene når læreren min sa det! Nå har jeg 8 dager fri før jeg skal på skolen igjen. Heeerlig!Ellers idag har jeg gamet og sett paradise osv.
Hva har du gjort idag?

Skrevet 27.05.2011 kl.12:54. Ligger i kategorien Skole

2


I dag kom jeg opp i muntlig eksamen 2011 i norsk! Kan ikke få det no bedre! Skal fremføre på tirsdag i tolv tiden. Og etter det er det fri i 8 dager, siden de andre skal å komme opp. For de kom jo ikke opp i dag! :)
Så nå sitter jeg bare her å ordner det jeg skal si.Skal snart til byen sammens med Kristine å sjekke ut den nye butikken Vila, som har komment!

Har du og komment opp til mutlig?Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits